Zpět k nabídce

Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+1 s komorou, 60 m2, ul. Maxe Švabinského, Frýdek-Místek

10 500Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení v nízkopodlažním domě?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 2+1 s komorou, o podlahové ploše 56 m2 / o užitné ploše cca 60 m2, na ul. Maxe Švabinského ve Frýdku-Místku, který se nachází v 1. patře / 2 revitalizovaného cihlového domu bez výtahu.

V bytové jednotce již proběhla celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku, vestavěné skříně v předsíni, interiérové dveře, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, modernizaci koupelny, elektroinstalaci, natažení omítek a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihozápadní a severozápadní stranu. Vytápění i ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, myčka, a vestavěné skříně spolu s komodou a zrcadlem v předsíni. Součástí pronájmu jsou také dva sklepy (zděný a laťkový).

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotných pokojů. Jako benefit můžeme označit komoru umístěnou přímo v bytě a skutečnost, že se jedná o lokalitu nízké cihlové zástavby.

Dům se nachází v žádané a klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka Sídliště, MŠ, ZŠ, potraviny Maják, obchody...). Jedná se o oblíbené místo díky pěkným procházkám směrem k frýdeckému lesu.

Možnost nastěhování bude od měsíce července, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202413868
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena10 500
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (21.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMaxe Švabinského, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.692564
GPS longitude18.340172

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep
Možnosti topeníÚstrední plynové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná60 m2
Podlahová56 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP3