Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu 4+1 s hospodářskou budovou, Lučina

4 800 000Kč

Popis nemovitosti

Rozhodli jste se pro změnu vlastního bydlení a líbil by se vám rodinný dům se zahradou? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto jedinečnou příležitost. Vítejte v obci Lučina, u Žermanické přehrady. 

Jedná se o levou část zděného patrového dvojdomu (s vlastním č.p.), dispozice 4+1, určený k rekonstrukci. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj a toaleta. V prvním patře pak najdeme dvě ložnice a koupelnu s toaletou, a navíc zde máme i obytné podkroví. Jeho velikost nabídne dostatek místa nejen pro mladou rodinu s dětmi. 

Dům je celopodsklepený. Je již napojen na místní vodovod, plynovod i kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. 

Pozemek má celkovou rozlohu 613 m2. Díky jeho velikosti vám péče o něj nezabere tolik času. Na zahradě si mohou bezpečně hrát vaše děti. Jedná se o místo pro příjemné posezení ať už s rodinou anebo přáteli. 

Jako značný benefit můžu vyzdvihnout hospodářskou budovu, která se dá využít např. jako menší dílna pro kutila. 

Zastavěná plocha domu činí 67 m2, užitná plocha domu je cca 122 m2 + sklep (cca 47 m2). Hospodářská budova má zastavěnou plochu cca 20 m2.

Dům již dříve prošel částečnou rekonstrukcí (střešní krytina - pálená taška, plastová okna, plynový kotel, částečné rozvody vody včetně odpadů v plastu, koupelna, vestavba podkroví).

Největším lákadlem této lokality je bezesporu Žermanická přehrada, která vybízí nejen ke krásným procházkám a letnímu koupání, ale také např. k cyklistice nebo vodním sportům. 

Dům se nachází v centru obce. V blízkém okolí najdeme mateřskou a základní školu, poštu, doktory, obchod anebo autobusové spojení. Autem jste za 15 minut ve Frýdku-Místku nebo Havířově. Vzhledem k výhodné poloze se z této obce stalo jedno z nejvyhledávanějších míst v okolí. 

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve. Můžete si tím splnit svůj sen o novém bydlení. 

Dům bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s mým týmem nezávislých hypotečních specialistů.

Tak co říkáte, je to právě toto místo, které hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou. 

pozn.: Protože se Průkaz energetické náročnosti budovy v tuto chvíli ještě vyhotovuje, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202413998
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena4 800 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLučina, Frýdek-Místek
AdresaLučina
GPS latitude49.714511
GPS longitude18.44923

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvojdům
VybaveníZahrada, Sklep, Parkování
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
OkolíVenkovská
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná122 m2
Podlahová169 m2
Zahrada546 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP3
Počet místností5
Počet pokojů4
Počet koupelen1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita