Zpět k nabídce

Prodej komerční nemovitosti 576 m2, pozemek 2023 m2, ul. Svornosti, Karviná - Lázně Darkov

4 900 000Kč

Popis nemovitosti

Investiční Příležitost v Karviné Lázně Darkov: Potenciál, Dotace a Atraktivní Okolí

Jste investor hledající příležitost s vysokým potenciálem v dynamickém regionu? Město Karviná nabízí více, než byste mohli tušit. Ať už jste místní nebo máte zájem investovat z jiných oblastí, v Karviné naleznete ideální podmínky pro rozvoj vašich projektů.

Nemovitost s Velkým Potenciálem

Představujeme vám unikátní nemovitost nacházející se v klidné části Karviné, nedaleko známých Lázní Darkov. Tato budova, původně sloužící jako škola, má mnoho co nabídnout. Její prostorné a světlé místnosti, spolu s možností snadného přizpůsobení dispozičního uspořádání, otevírají dveře k řadě různých využití.

Podle územního plánu města Karviná je možné tuto nemovitost přeměnit na ubytovací zařízení nebo na zařízení pro sociální služby a péči o rodinu. Investoři, kteří se zaměří na poskytování sociálních služeb, mohou navíc využít dostupných dotačních programů. Tyto dotace mohou výrazně snížit počáteční náklady a urychlit návratnost investice, což činí tento projekt ještě atraktivnějším.

Lázně Darkov a Karvinské Moře Atraktivní Okolí pro Klienty

Budoucí uživatelé tohoto zařízení ocení nejen kvalitní zázemí a klidné prostředí, ale také blízkost dvou významných atrakcí Karviné. Lázně Darkov jsou jedním z nejstarších a nejznámějších lázeňských zařízení v České republice, zaměřeným na léčbu pohybového aparátu a kožních nemocí. Pobyt v takovém prostředí je ideální nejen pro pacienty, ale i pro klienty sociálních služeb, kteří mohou těžit z léčebných procedur a příjemného prostředí.

Další velkou atrakcí je tzv. Karvinské moře, rekreační oblast nabízející řadu aktivit jako je koupání, vodní sporty nebo procházky v přírodě. Pro budoucí obyvatele či uživatele zařízení by tato blízkost mohla být velkým lákadlem, zvyšujícím atraktivitu vašeho projektu.

Přilehlý Pozemek Možnost Dalšího Rozvoje

Nemovitost disponuje i přilehlým pozemkem, který nabízí další možnosti využití. Může sloužit jako zahrada, relaxační zóna nebo třeba prostor pro sportovní aktivity. Toto zázemí je cenným bonusem, který zvyšuje hodnotu celého projektu.

Příležitost, Kterou Nemůžete Přehlédnout

Investiční příležitosti jako tato nejsou běžné. Kombinace strategické polohy, možnosti využití dotací a atraktivního okolí činí tuto nemovitost v Karviné Lázních Darkov jedinečnou. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Ráda s vámi projdu veškeré detaily, zajistím prohlídku a pomohu vám s dalším postupem.

Tato nemovitost čeká na někoho s vizí buďte to právě vy!

Základní údaje

Evidenční číslo202413906
Typ nemovitostiKomerční nemovitosti
UpřesněníOstatní komerční objekt
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena4 900 000
Měna
Poznámka k ceněcena včetně právního servisu a provize RK + zástava a vklad na katastr

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSvornosti, Lázně Darkov, Karviná
AdresaKarviná, Lázně Darkov
GPS latitude49.838662
GPS longitude18.544833

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, 230V
Dopravní spojeníSilnice, MHD, Autobus

Plochy

Obytná1 602 m2
Podlahová1 126 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ingrid Tacinová