Zpět k nabídce

Prodej družs. bytu 3+1+výklenek/75m2 na ul. Slovenská, Karviná - Hranice

2 200 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte pro svou rodinku prostorný byt?

Nabízíme Vám ke koupi družstevní byt o velikosti 3+1+výklenek/75m2 na ul. Slovenská v Karviné - Hranicích. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží z 8. podlaží v panelovém domě s výtahem. Dům prošel revitalizací.

Byt prošel před 8 lety celkovou rekonstrukcí, při které bylo vyzděné bytové jádro, v jádře nová elektroinstalace vedena v mědi, nová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči - varná plynová deska, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka. Koupelna s vanou, která je obložena moderním keramickým obkladem, toaleta je zvlášť. V předsíni na míru řešená šatní skříň. V ložnici zůstane šatní skříň. V dětském pokoji je nová elektroinstalace, snížený strop, úplně nová vinylová podlaha, v ostatních pokojích na podlaze položená plovoucí podlaha.

Velkou výhodou tohoto bytu jsou jeho neprůchozí a prostorné pokoje, na víc obývací pokoj je s výklenkem, který můžete využít jako jídelnu, pracovnu či šatnu. Byt je prostorný, vzdušný, slunný bez nutných oprav. Volný po domluvě.

Náklady k bytu pro 4 člennou rodinku činí 8.618,-Kč z toho je fond oprav ve výši 2.837,-Kč, ale několik let po sobě je vyúčtování služeb v přeplatcích. Na víc má dům výborné hospodaření, v roce 2028 končí úvěr na revitalizaci a vede se diskuze ohledně výstavby lodžií.

Dům se nachází na klidném místě s dobrou dostupností do obchodu, školky, školy, na MHD, v blízkosti máte nový krytí bazén a nedaleko to máte na náměstí.

Pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám poradí náš nezávislý úvěrový specialista pan Ing. Aleš Bogocz s praxí od roku 2006.

Základní údaje

Evidenční číslo202413862
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena2 200 000
Měna
Poznámka k ceně+ úschova financí 4.235,-Kč, poplatek na BD 0,-Kč

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSlovenská, Hranice, Karviná
AdresaKarviná, Hranice
GPS latitude49.867491
GPS longitude18.552121

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Výtah
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Školka, Škola, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb

Plochy

Užitná75 m2
Podlahová75 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu6. podlaží
Počet NP8

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

+420 725360240