Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+1 se zasklenou lodžií, 68 m2, os. vl., ul. Dobrovského, Frýdek-Místek

3 150 000Kč

Popis nemovitosti

pozn.: Omlouváme se tímto všem dalším zájemcům, ale z důvodu velkého zájmu o prohlídky další schůzky v termínu do 8. září v tuto chvíli již nedomlouváme. Děkujeme za pochopení. 

Rozhodli jste se pro změnu vlastního bydlení a potřebovali byste třípokojový byt? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto zajímavou nabídku. Vítejte ve Frýdku-Místku, na ul. Dobrovského.

Jedná se o byt 3+1 v os. vl., o užitné ploše 68 m2 + lodžie a sklep, který se nachází v 5. patře / 7 zatepleného panelového domu s okny orientovanými na jižní a severní stranu.

V bytě již dříve proběhla částečná rekonstrukce zahrnující výměnu kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, trouba, mikrovlnka, plynová varná deska a digestoř), montáž interiérových dveří včetně zárubní, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy (dětský pokoj), linolea (kuchyň) a dlažby (koupelna), vyzdění koupelnového jádra (s vanou i sprchovacím koutem), výměnu elektroinstalace (měď) i rozvodů vody a odpadu (plast), natažení některých omítek a snížení stropů sádrokartonovými podhledy. Samozřejmostí jsou už plastová okna. Byt je tedy ihned obyvatelný, případně si ho můžete upravit dle svých představ. V předsíni je navíc prostor, kde se dá vybudovat menší šatna a vestavná skříň, anebo se o tento prostor může zvětšit dětský pokoj.

Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Součástí prodeje je i laťkový sklep.

Jako benefit můžeme onačit zasklenou lodžii, která u bytů nebývá samozřejmostí.

V blízkém okolí najdeme MHD - zastávka Dobrovského, MŠ, ZŠ, Obchodní centrum Galerie & Paráda, zdravotní středisko s lékárnou, vlakové nádraží, pošta, park.... Jedná se o oblíbenou okrajovou část města díky pěkným procházkám směrem na Nové Dvory nebo podél řeky Ostravice a sportovnímu vyžití (cyklostezka).

Byt bude k dispozici dle domluvy.

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve, ať vám tato příležitost neunikne.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, který hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Základní údaje

Evidenční číslo202413953
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web
En. náročnostD - méně úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena3 150 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDobrovského, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.67940121
GPS longitude18.3672866

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Výtah, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná45 m2
Užitná68 m2
Podlahová68 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu6. podlaží
Počet NP8

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita