Zpět k nabídce

Prodej bytu 2+1 s lodžií, 101 m2, os. vl., ul. F. Čejky, Frýdek-Místek

2 990 000Kč

Popis nemovitosti

Nespokojíte se s něčím obvyklým, ale chtěli byste něco výjimečného? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto jedinečnou příležitost, která se v inzerci objevuje jen málokdy. Vítejte ve Frýdku-Místku, na ul. F. Čejky.

Jedná se o velkometrážní byt 2+1 s lodžií, v os. vl., o podlahové ploše 83 m2 / o užitné ploše 101 m2, který se nachází v 1. patře / 2 cihlového domu z 20. let minulého století s plastovými okny orientovanými na severovýchodní, jihovýchodní a severozápadní stranu.

Jen co vstoupíte do domu a následně do bytu, vzpomenete si na klasiku černobílých českých filmů - velká obytná plocha, vysoké stropy, velké pokoje včetně chodby, zdobené dveře s hlubokými zárubněmi, typizovaná okna pro styl těchto bytů a hluboké parapety... S takovým bydlením se v našem městě jen tak nesetkáte.

Byt je připraven k celkové rekonstrukci, což je jeho další výhoda. Můžete si ho totiž upravit dle svých představ, ať už byt "oblečete do moderního kabátu", anebo mu ponecháte historický nádech. A právě tady může být váš nový domov.

Vytápění je zajištěno dálkově, ohřev vody je pak díky el. bojleru. Součástí prodeje je i velký laťkový sklep. Společný půdní prostor je navíc rozdělen tak, aby si i zde mohli majitelé bytů uložit své věci.

Jako benefit můžeme označit velikost bytu a jeho atypičnost. Navíc díky tomu, že se nacházíme doslova jen malý kousek od centra, budete mít vše potřebné na dosah (MŠ, ZŠ, obchodní centrum Ještěr, náměstí Svobody, poliklinika, MHD - zastávka Frýdlantská...) včetně parku, který je hned vedle domu.

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, na který jste čekali? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202413854
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena2 990 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaF. Čejky, Místek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Místek
GPS latitude49.672043
GPS longitude18.341583

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníBytové jádro zděné, Nezařízeno nábytkem, Sklep, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná101 m2
Podlahová83 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita